KVKK Formu

 

 

Sahra Tekstil, ( Bientini.com )
Kişisel Verilerin Korunması Hakkında

Bilgilendirme ve Açık Rıza Metni

 

Sahra Tekstil ( Mersis No: 153 073 45 266 0001 ) olarak, tarafınızdan elde ettiğimiz kişisel verilerinize ilişkin olarak Kişisel Verilerin Korunması mevzuatına uygun hareket edebilmemiz için kişisel verilerinizin işlenmesine ve aktarılmasına dair açık rızanızı almamız gerekmektedir.

Kişisel verileriniz, Bientini tarafından, otomatik ya da otomatik olmayan yöntemler ve ofisler, şubeler, bayiler, çağrı merkezi, internet sitesi, sosyal medya mecraları, mobil uygulamalar ve benzeri kanallarla sözlü, yazılı ya da elektronik olarak toplanmaktadır. Bientini tarafından söz konusu kişisel veriler yeni ürün satışı, satış sonrası, toptan ve perakende yarı mamul satışı, finansman, müşterilerine kampanya, indirim, hediye çeki, ürün-hizmet tanıtımı, bilgilendirme, kişiye özel reklam, kampanya ve diğer faydaların sunulması, sadakat programları, ticari elektronik ileti gönderilebilmesi, anket ve tele satış uygulamaları, istatistiki analizler gibi çeşitli avantajlar sağlamak, hizmet kalitesini geliştirici çalışmalar yapmak ve müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek amaçlarıyla işlenmektedir ve dış kaynak hizmet alımı yapmak, konusunda uzman kuruluşların faydalarını müşterilerine sunmak, kendi uzmanlık alanına girmeyen konularda hizmet alabilmek ve teknoloji hizmeti almak amaçlarıyla Bientini nin bayi ve/veya merkezlerine, altyapı sağlayıcılarına, hizmet alınan ve hizmet sağlanan 3. kişilere ve talepleri halinde yetkili mercilere aktarılmaktadır.

İşlenen kişisel verilerinizle ilgili mevzuat uyarınca; kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme, kişisel veriler işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme, kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme, kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme, kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme, kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesine ve/veya kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesine ilişkin işlemlerin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme, işlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahipsiniz.

Söz konusu taleplerinizi web sitemizde bulunan KVKK IK Başvuru Formu’ nu doldurup tarafımıza ileterek gerçekleştirebilirsiniz. Bu taleplerin tarafımıza ulaşması halinde en geç 30 gün içerisinde dönüş yapılacaktır. Posta adresimiz, Yunus Emre Mah. 2903. Sk No:9 Adıyaman / TURKEY ‘dur. 0 850 885 4042  numaralı telefondan Merkezimizi arayarak sözlü bilgi talep edebilirsiniz. İşbu onayınız ile Şirketimize vereceğiniz kişisel verilerinizin yukarıda belirtilen bilgiler kapsamında işleneceğini ve aktarılacağını kendi açık rızanız ile kabul etmektesiniz.

Form No: KV.02 Revizyon No: 0 Sayfa No: 1